Despre noi

Scopul acestui site, nu este acela de a ne scoate in evidență performantele înregistrate, ci de a vă pune in legătură cu unul dintre consultanții noștri, iar impreuna să formăm o echipă.

Cabinetul de investigații folosește si respecta acest slogan pentru că:

  • Suntem o echipă care intelege altfel lucrurile;
  • Suntem pregătiți să plecăm catre fiecare dintre dumneavoastră;
  • Suntem adaptabili, compatibili si autorizați;
  • Suntem echipa pentru care reprezentați prioritatea și cu care vă veți sfătui

Înțelegem altfel lucrurile, pentru că problema pe care o aveți și pentru care ne solicitați va reprezenta întotdeauna scopul. In acest cadru, consultanța in orice domeniu o facem gratuit, iar împreună discutăm ipotezele de lucru, vi le prezentăm si decidem.

Suntem pregătiți să plecăm către fiecare dintre dumneavoastră.

Am înțeles din experiența acumulată că înainte de toate, a ne cunoaște, a va cunoaște, a discuta față în față nu se compară cu o simplă discuție telefonică.  Prioritatea o reprezinta întotdeauna problema pe care o aveți, iar semnarea unui contract și analizarea speței împreună va fi mult mai eficientă.

Suntem adaptabili in orice situație, compatibili și autorizați pentru că speța dumneavoastră va fi tratată cu seriozitate de catre detectivi specializați. Tot timpul metodele de lucru vor fi adaptate la necesitățile și particularitățile impuse de cazul dumneavoastră.

Suntem o echipă care comunica, pentru că pe toată perioada desfășurării activităților de supraveghere veți fi informați de ceea ce se întâmplă in cazul dumneavoastră.

Experiența ne-a făcut să înțelegem că informația trebuie predată la timp, legal, performant.

Cabinetul de investigații „Mocanescu „ este înființat in condițiile legii si funcționează în baza unor principii etice, clar stabilite